Domácí zabijačka /

Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování přebytků. Nakladatelská anotace.

Hlavní autor: Půhoný, Josef
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Nakladatelství Brázda, s.r.o., 2016
Vydání: Vydání třetí, v nakladatelství Brázda druhé
Témata:
Conspectus: 641
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 02295cam a2200577 i 4500
001 137280
003 CZ PrSKC
005 20231024072709.0
007 ta
008 161215s2016 xr af e f 000 0 cze d
015 |a cnb002860329 
020 |a 9788020904188  |q (vázáno) :  |c Kč 220,00 
040 |a KLG001  |b cze  |e rda 
041 |a cze 
044 |a xr  |c CZ 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |9 19 
080 |a 637.513.11  |2 MRF 
080 |a 637.5'64  |2 MRF 
080 |a 641.55:637.5  |2 MRF 
080 |a 637.5+664.91/.95  |2 MRF 
080 |a 637.523  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Půhoný, Josef  |7 mzk2011655008  |4 aut 
245 1 0 |a Domácí zabijačka /  |c Josef Půhoný a kol. 
250 |a Vydání třetí, v nakladatelství Brázda druhé 
264 1 |a Praha :  |b Nakladatelství Brázda, s.r.o.,  |c 2016 
300 |a 95 stran, 24 nečíslovaných stran obrazových příloh :  |b ilustrace (převážně barevné) ;  |c 22 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
520 2 |a Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování přebytků. Nakladatelská anotace. 
520 2 |a Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. 
650 0 7 |a domácí zabijačka  |7 ph137939  |2 czenas 
650 0 7 |a vepřové maso  |7 ph137713  |2 czenas 
650 0 7 |a masné výrobky  |7 ph122655  |2 czenas 
650 0 7 |a masitá jídla  |7 ph115232  |2 czenas 
650 0 7 |a uzeniny  |7 ph138047  |2 czenas 
650 0 9 |a home slaughtering 
650 0 9 |a pork 
650 0 9 |a meat products 
650 0 9 |a cookery (meat) 
650 0 9 |a sausages 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals 
655 9 |a cookbooks 
910 |a LTG001 
942 |2 ddc  |c KN 
999 |d 137280 
993 |0 0  |1 315200348447  |2 ddc  |4 0  |6 D_637_513000000000000_11  |7 0  |9 262087  |a 192.96  |b 0  |c 341894  |d 2023-10-24  |e 0  |f TRS  |g D 637.513.11  |h 288.00  |i 6  |l D  |r 2024-02-26  |t 5  |w 2023-10-24  |y KN  |z NF