Domácí zabijačka /
Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování přebytků. Nakladatelská anotace.
Hlavní autor: | Půhoný, Josef |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Nakladatelství Brázda, s.r.o.,
2016
|
Vydání: | Vydání třetí, v nakladatelství Brázda druhé |
Témata: | |
Conspectus: | 641 |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Třebušín
Barcode | Stocknumber | Callnumber | Umístění | Stav | Issues |
---|---|---|---|---|---|
315200348447 | 341894 | D 637.513.11 | Naučná literatura | Dostupné |