Domácí zabijačka /

Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování přebytků. Nakladatelská anotace.

Main Author: Půhoný, Josef
Format: Book
Language: Česky
Published: Praha : Nakladatelství Brázda, s.r.o., 2016
Edition: Vydání třetí, v nakladatelství Brázda druhé
Subjects:
Conspectus: 641
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Summary: Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování přebytků. Nakladatelská anotace.
Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi.
Physical Description: 95 stran, 24 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (převážně barevné) ; 22 cm
ISBN: 9788020904188